Annons:

Välkommen till Engelskt Fullblod iFokus

Så roligt att du hittat hit!

Här på forumet diskuterar vi allt som rör det engelska fullblodet, både som ras och individ. Vi drar bland annat upp ämnen som avel, användningsområden, vård och skötsel, utbildning och mycket därtill - allt som hör till rasen helt enkelt. Tillsammans kan vi utbyta erfarenheter, hjälpas åt med att besvara frågor och lösa problem. Vare sig du är uppfödare, ägare eller bara tycker om denna helt fantastiska ras är du välkommen att läsa och diskutera i forumet.

Forumet innehåller också en mängd artiklar, kanske finns det något som intresserar dig att läsa om? Du får gärna komma med förslag på artiklar, eller varför inte skriva en egen?

Tänk på att

Precis som vilken annan häst och ras är fullblodshästarna individer med egenskaper, bra som dåliga. Därför önskar vi att fördomar och personliga påhopp inte förekommer på sajten. Det är viktigt att du håller en trevlig ton och respekterar andras åsikter.

Läs gärna igenom skrivreglerna innan du deltar i diskussioner och postar inlägg. Är du ny på iFokus och har lite svårt att komma igång? Något du inte riktigt förstår eller är det något som krånglar? Besök *SUPPORT*. Kontakta mig eller någon medarbetare om du har några frågor, synpunkter eller önskemål gällande sajten.

Sprid gärna vidare sajtens existens genom att länka eller/och bjuda in vänner och bekanta.