Off Topic

OT. God kväll 29/11

2009-11-29 20:20 #0 av: Strumpan

God kväll alla medlemmar. Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg. Jag har varit oaktiv här inne i några dagar för att jag och mina små pälsar åkte ut på landet till mina föräldrar för att ta det lite lugnt, slippa stan ett tag. Bortsett från i lördags för då var jag och min mamma på Takidas konsert i Globen. Den var fantastiskt bra, hela atmosvären därinne var kanon! Sen har det bara varit lugna promenader med illrarna i den lantliga luften. Så nu har jag återfått lite krafter igen, laddat batterierna.

Idag är det första advent, tiden bara rusar iväg, snart är det jul och nyår sen är 2009 slut. Får vi se vad 2010 har att erbjuda. Flört

Ha en trevlig kväll nu allesammans, ta hand om er.. Glad

Mvh JennyAnmäl
2009-11-30 18:18 #1 av: KarolinaNowak

Inte fel att komma ut på landet ibland och bara njuta av det tysta. Glad

Själv bor man mitt ute i skogen, och ibland längtar man in till stan.

Varma Hälsningar
Karolina - Caballos De Karo

Anmäl
2009-11-30 18:28 #2 av: Strumpan

Jag bor precis vid ett sjukhus och nu har det gått så långt att jag hör ambulans -/polis -/brandbilar i huvudet vart jag än är.

Det skulle vara skönt både för mig och djuren om man bodde en bit ifrån stan. Men man är ju lite lat också Oskyldig. Jag tror att jag uppskattar det lugnt lite mer när man inte har det jämt.

Mvh JennyAnmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.